Lækkert design tøj fra Nör

Tøj fra Nör er dansk designet – også i plus size

Jeg har fundet noget lækkert tøj som jeg simpelthen bare må dele med jer. Tøjet kommer fra Nör og findes i to forskellige kollektioner. Nör Denmark er et helt nyt brand og de har simpelthen formået at lave tøj i nogle helt fantastisk nye og innovative designs. De benytter sig primært af klassiske farver som passer perfekt ind i min nuværende garderobe. Nu har jeg bare fået en super mulighed for at købe et enkelt nyt stykke tøj og kan sammensætte det sammen med noget af det som allerede hænger i klædeskabet. I kollektionen findes der både trøjer, bukser, kjoler, jakker og blazere og jeg har allerede fået handlet et par gange hos en af deres forhandlere – nemlig design & handelshuset.

Findes også i plus size!

Da jeg viste min veninde mine nye køb blev hun vildt misundelig. Hun var nemlig også helt vilde med de lækre designs og farvesammensætninger. Desværre er hun en anelse større end mig og kunne derfor ikke finde størrelser der passede hende. Men efter kort tids søgning faldt vi faktisk over en glædelig overraskelse. Det viser jeg nemlig at Nör også laver tøj til piger i plus size. Den kollektion har e valgt at kalde N+ by Nör og i den kollektion findes stort set alle designs også til større piger.

Nu sidder vi efterhånden sammen hver eneste weekend og fniser og pjatter mens vi forsøger at bestemme os for hvilken tilføjelse vi simpelthen bare er nødt til at lave til vores garderobe næste gang. Og selvom vi begge er på SU så ligger priserne faktisk i et lejde hvor vi godt kan finde råd til at forkæle os selv med en enkelt lille ting eller 2 hver måned. Ovenikøbet nu hvor design og handelshuset har 20% rabat på alle kollektioner fra Nör. Men jeg sidder og skriver dette har vi faktisk allerede fuldt kurven godt op i webshoppen for når der er gode rabatter at hente på gode tilbud så er det jo bare med at slå til 🙂