Nyt lokalt nyhedsmedie

Jeg er af den mening, at det er vigtigt at holde sig opdateret på hvad der sker rundt omkring i verdenen. Derfor starter jeg altid min morgen med en god kop kaffe og med TV’et tændt på TV2 News. På den måde får jeg lige en god start på dagen og bliver opdateret på hvad der er sket i den store vide verden mens jeg selv har lagt og savet brænde på langs.

Men lige så vigtigt det er at holde sig opdateret nationalt og internationalt, lige så vigtigt er det også at holde sig up-to-date med hvad der sker lige umiddelbart omkring dig i dit lokal samfund. Jeg har ikke læst en papiravis i årevis – dels fordi jeg ikke har tid til at sætte mig ned og afse et par timer til at læse papirversionen og dels fordi lugten af frisk tryksværte giver mig hovedpine. Jeg sidder til dagligt bag ved skærmen som en del af mit arbejde, hvilket giver mig mulighed for at tjekke diverse nyhedsmedier online med forskellige intervaller. Derfor kan jeg hele tiden få mit lille nyhedsfix og holde mig opdateret.

Mit problem har dog været – at i takt med at dagbladene, som typisk er den primære kilde for de lokale nyheder, har tjent mindre penge på papiravisen, så har de istedet vendt blikket mod at tjene penge på deres artikler på deres hjemmesider og netaviser. De seneste par år er udbuddet af gratis artikler faldet markant og det har selvsagt været en anelse frustrerende. Langt om længe er jeg dog faldet over et perfekt alternativ, som dækker langt de fleste af mine behov for at holde mig opdateret på de lokale nyheder. Alternativet hedder Vestnyt og er et nyt gratis online nyhedsmedie, hvor alle artikler er gratis. Ydermere har de inddelt deres artikler, så man har mulighed kun at få serveret de nyheder som ligger inden for mit geografiske interesse-område.

For at gøre det hele endnu bedre tilbyder de en daglig nyhedsmail hvor man lige får de vigtigste historier fra dagen før serveret i sin indbakke lige på det tidspunkt hvor jeg alligevel sidder og ser nyheder og drikker kaffe.

Ja jeg ved godt jeg er magelig – men jeg kan lide det.