Skagen ur til min fødselsdag

Jeg ønskede mig et Skagen ur – og fik det af mig selv.

Jeg havde fødselsdag i sidste uge – hip hurra for mig. Jeg havde naturligvis med rund hånd delt min ønskeliste rundt til alle i min familie og mine gode venner. Jeg fik heldigvis rigtig mange af de ting jeg havde ønsket mig og var selvfølgelig super glad for alle gaverne og den lille fest mine forældre havde arrangeret for mig. Der manglede dog en enkelt ting i gaveregnen. Jeg havde ønsket mig et Skagen ur men fik det desværre ikke. Til gengæld fik jeg lidt penge af min elskede mormor og dem valgte jeg så at bruge på et nyt ur.

Jeg har haft kig på et ur i længe da mit gamle Skagen ur simpelthen er blevet lidt slidt efter daglig brug i mange år. Jeg vil stadig bruge uret til hverdagsbrug på arbejde og i skole, men syntes at jeg havde fortjent et nyt ur som jeg kunne bruge ved fester og særlige anledninger. Jeg har surfet internettet igennem efter en ordentlig forhandler som både kunne levere det ur jeg ville have, men også kunne matche en ordentlig service og ikke mindst en super skarp pris. Efter lidt tid fandt jeg frem til webshoppen hos Brodersen + Kobborg som ikke blot har et kæmpe udvalg af rigtig mange ure, heriblandt også ure fra Skagen.

Fik en ordentligt service og rabat oveni.

Jeg kontaktede butikken via mail og fik svar allerede indenfor under en time. Det tegnede allerede godt der. De kunne fortælle mig at det ur jeg ønskede mig var på lager og kunne sendes allerede samme dag hvis jeg bestilte inden klokken 15.00. Derudover fortalte de også at hvis jeg oprettede en bruger på deres hjemmeside så ville jeg få tilsendt en SMS med en rabatkode på HELE 15% !!

Jeg fik med det samme nemt og hurtigt oprettet mig som bruger på deres hjemmeside og efter 1 minut kom min personlige rabatkode. Så var det jo bare at få lagt uret i kurven, få indtastet min rabatkode, og så ellers få onkel dankort hevet frem fra pungen. Næste dag lagde mit fine lille pakke på mit lokale posthus og jeg kunne skynde mig at komme hjem og straks få glæde af mit nye Skagen ur. Jeg er så glad for mit nye ur, og jeg glæder mig allerede til at vise det frem til mine venner i næste weekend hvor der er inviteret til fødselsdag hos min veninde. Måske hun også ønsker sig et Skagen ur 🙂