10stk M5 Rustfrit stål 304 Kæde Quick Link Reb Kabel-Stik Tunge

  • kr46.95  • Del:

Yderligere oplysninger

10stk M5 Hurtig Kæde Reb Kabel-Stik Tunge

Hvis du ønsker at se de andre emner, som vi har til salg, se venligst vores butik

Hurtig Kæde Reb Kabel-Stik Tunge

FUNKTIONER & BILLEDER

Denne premium-Hurtig Kæde Reb Kabel-Stik Tunge

har været designet hård og lavet af den højeste kvalitet rustfrit stål 304 .

Produktet er bakket op af en no-hassle Et Års Garanti mod fejl

Mængde i prisen:10 pc ' er, chosee som dit ønske

Designet Giver en hurtig, sikker link til kæder, kabler, reb eller remme. - Threaded møtrik lukning sikrer en sikker fastgørelse med mulighed for at afbryde senere, skal du blot drejning med uret for at åbne.

- De skaber en fast forbindelse for både midlertidige og permanente applikationer, fremragende valg for vandreture, sejlads, sejlads, marine og andre barske-tilstand applikationer.

- Du kan bruge det til rygsæk, armbånd, kæder, reb, camping, vandreture, sejlads, pet, indendørs udendørs udstyr gear, DIY tilbehør.

Holdbar, stærk, pålidelig, vandtæt, anti-rust, anti-høj temperatur, korrosionsbestandighed.

Funktioner: Størrelse/Dimensioner:M5 Materiale: Rustfrit stål 304 Inkluderet:10stk Holdbar, klar til at håndtere hårde miljøer Fabrikken direkte prissætning uden mellemmand mark-up,der er Fremstillet af A2 rustfrit stål til forbedret korrosionsbestandighed.Et Års Garanti mod produktionsfejl og mangler

FIRMA OPLYSNINGER

Shop sikkert her for alle dine fasteneren og hardware behov.Vi er eksperter i hardware-dele og tilbehør, og er blandt de hurtigst voksende detailhandlere inden for vores felt.Vi kan hjælpe med alle dine indkøb og installation spørgsmål.

Vi startede ud i hardware tilbehør business for over 10 år siden i Kina, og har udvidet til en nationalt anerkendt selskab af eksperter.Vi har et stort forbindelse med vores leverandører af materiale, og kan tilbyde dig god kvalitet og ekspertise.

Kundens tilfredshed er vores mål!Vi er overbeviste om, at du vil nyde din oplevelse med os.Lad os venligst vide, hvordan vi kan tjene dig, hvis du har forslag til dette formål.

RETURRET

Vores retur politik er ligetil og kundevenlig.Du kan føle sig trygge ved at handle med os - vi har trods alt eksisteret i over 10 år.Vores politik er en common sense tilgang til at drive forretning.Vi vil tage vare tilbage inden for 30 dage efter købet, så længe det er inden for de begrænsninger af producentens garanti, returret (som vi er forpligtet til at ære), og følgende betingelser er opfyldt:

Varen skal være i original, ubrugt stand og skal returneres i den originale emballage.

Vi er i stand til at acceptere ethvert element, der er blevet installeret på og/eller er beskadiget.Hertil kommer, at vi ikke kan acceptere returnere varer, der ikke er i original emballage.Disse er de begrænsninger, der fastsættes af 100km-run.dk, og vi er forpligtet til at ære deres politikker om afkast.Returnerede varer er i dårlig stand, eller der mangler dele, vil ikke blive krediteret.

Retur forsendelsesomkostninger skal være betales af kunden.

Medmindre vores virksomhed eller den oversigt er en fejl, kunden er ansvarlig for at betale retur fragt omkostninger.

Kunden skal opnå et Afkast, Varer Tilladelse (RGA) fra os.

Du skal kontakte vores butik og få en RGA, før du returnerer nogen produkter.Være sikker på ydersiden af boksen har RGA# tydeligt sendt, sammen med dit navn og adresse.

GARANTI ELEMENTER: Vores firma sælger produkter af den højeste kvalitet.Vi vil tage sig af problemet her i vores butik, eller sætte dig i kontakt med 100km-run.dk, hvis situationen kræver.

SHIPPING OPLYSNINGER:

1. Vores ordrer afsendes normalt inden for 24 timer efter betaling er modtaget, medmindre der er problemer med ordren.Hvis dette er tilfældet, vil vi kontakte dig via din eBay e-mail-adresse eller telefon nummer.

2.Ordrer vil normalt blive behandlet hver arbejdsdag ikke weekender.Normalt, hvis din betaling er modtaget efter 5:00 P. M. eller i weekenden, det er forarbejdet på den næste arbejdsdag

3.Hvis din ordre er mindre end 0,5 KG,vil vi sende via China Post, luftpost, det needs15-45days at ankomme.Hvis der er mere end 0,5 KG,vil vi sende med express mail(Epacket osv.).det behov 5-10 dage.

Tags: fjerner quick link, ybn quick link, kæden lift, 304 kæde, relæ vw, touareg v8, ballon quick link, bmw f10-tasten fob dække, kæden strygejern, m2 quick link.


  • Vægt: 210g
  • Brug: Giver en hurtig, sikker link til kæder, kabler, reb eller remme.
  • DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning
  • Materiale: 304 rustfrit stål
  • Model-Nummer: M5
  • Type: M5
  • Mængde: 10stk
  • tilstand: ubrugte,Nye

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer