Vpb1 vargan Altai, stor, Potkin workshop

  • kr69.39  • Del:

Yderligere oplysninger

Vpb1 vargan Altai, stor, Potkin workshop

Materiale: Messing.

Huller mellem tungen og dæk: 200-300 µm.

Base frekvens: 75-85Hz.

Stivhed af tungen: 70-90g.

Rammen stivhed: 800-1100 Gs.

Dimensioner af tungen: 75x20mm.

Samlede dimensioner: 85x35x6mm.

Vægt: 35g.

Venner, hvis du har brug for en unik specifikationer, du kan bruge søgning på butikken, eller stille os spørgsmål.Vi vil helt sikkert svar og finde det rigtige produkt!

Levering af varer, der er udført af virksomheden sdek eller e-mail for den russiske Føderation.

Som regel små-og mellemstore varer (tilbehør) er leveret med posten, i stor størrelse (værktøjer og udstyr), der er leveret af SDEC.

For at sænke omkostningerne ved forsendelse, skal du bruge kupon vores butik =)))

Opmærksomhed!!!Hvis dit lokalområde ikke har et punkt i spørgsmål af SDEC, vil vi tilbyde levering til nærmeste punkt eller du kan bestille den kommentar, at for levering "til døren".I dette tilfælde, at leveringen vil blive betalt af dig, udover ved modtagelsen af pakken.

Om butikken "muzsale"

Vi sælger varer fra de officielle repræsentanter for verdens mærker i det område i den russiske Føderation.Vi har arbejdet på markedet for musikinstrumenter og musikudstyr siden 2009. Faste sponsorer af alle-russiske og internationale konkurrencer, kulturelle og uddannelsesmæssige projekter.

Vores erfaring giver dig mulighed for at give dig den mest interessante varer fra et kæmpe udvalg.Alle varer har garanti fra officielle leverandører.

Alle varer er forsikret.Dette er et kæmpe plus i samarbejde med os.Abonnere på vores side.Du vil lære de første om nye varer og gode rabatter første.

Glade shopping!

Bedste hilsner, team MuzSale

Tags: demon hunter, 13s6p, Harmonica, 48v okoman, 1 43 ixo, chapo guzman, harmonica honner, uret nordlige kant, harpemusik, trykstøbt ixo.


  • Mærke: Мастерская Поткиных

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer