Blood Pressure Monitor Blodtryksmaaler Cuff Blodtryk Meter Måling Digital Tensiometer

  • kr85.59  • Del:

Yderligere oplysninger

Bullet Punkter:

1、Høj Præcision: blodtryksmaaler har den intelligente pres automatisk måling teknologi, og du kan bedømme det systoliske tryk på forhånd at bestemme pres værdi, der kræves for måling, som kan lette presset af armbåndet om håndleddet og forbedre målenøjagtighed.

2、Let at Bruge: blodtryksmaaler har den en-knap operation, som er meget nem at bruge.Og det er udstyret med en fuldt automatisk kompression og dekompression.Bare sætte på manchetten, og tryk på knappen skift for at få data hurtigt.

3、Lagring af Data: Den blodtryksmaaler funktioner 99 sæt af måleresultater hukommelse til to personer, som kan vise den gennemsnitlige læsning af de sidste 3 måleresultater, som er nem for brugerne at hente data til sammenligning.

4、Skærm: Den blodtryksmaaler byder på LCD-liquid crystal digitale display, og resultatet viser, højt blodtryk, lavt blodtryk, puls, og det har den store skærm for at klare læsning.

5、Let og Transportabel: produktet er egnet til daglig brug, der kan transporteres rundt, og det kan bruges til forskellige aktiviteter, eller rejse.

Specifikationer(om):

Materiale: PC + ABS

Produkt størrelse: 7.56x6.84x3.1cm/2.98*2.69*1.22 i (uden af håndleds -)

Strømforsyning-tilstand: kræver 2 * AAA batterier (ikke inkluderet)

Måleområde: blodtryk 20mmHg ~ 280mmHg, puls 40 ~ 200 gange / min

Nøjagtighed: ± 3mmHg (± 0.4 kPa)

Puls: inden for ± 3% af læsning

Opbevaring miljø: opbevaringstemperatur: -20 ℃ ~ 50 ℃ Opbevaring luftfugtighed: 15% ~ 90%

Packing Liste:

1 * Blodtryksmaaler

1 * Instruktion

1) Vi accepterer Alipay , West Union , TT .Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW .

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING .

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE H din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING .Der er INGEN UNDTAGELSER !Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb , efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra 100km-run.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Tags: automatisk blodtryksmaaler, blo, bloo, blodtryk usb, blod skærm, stor smartwatch blodtryk, blood pressure monitor sphygmomanometer, bakeey blodtryk, Smartbracelet Blodtryk, blod pressur skærm.


  • Skærm: Flydende Krystal Skærm
  • Indslag 2: Engelsk stemme
  • Brug af produktet: health monitor
  • Tryk: Automatisk Tryk Mode
  • Funktion: Sundhedspleje Bærbare Hjem
  • Materiale: Plast

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer