3.5 mm Hovedtelefon Mini Jack Ground Loop Isolator Støj Filter Bil Auido Stereo Ny

  • kr79.29
  • kr51.54  • Del:

Yderligere oplysninger

100% helt nye og høj kvalitet

Det vil arbejde med en bærbar enhed, der har et 3,5 mm audio jack på det. (virker ikke med MIC) Kan eliminerer ground loop støj mellem lydkilde og radio.Kan bruges til bil eller hjemme stereo.

Funktioner: en Forbedring af +/- .03db ved 20 - 20000Hz. 1.3 dB gain lyd transformere.Fjerner DC strøm i 3,5 mm audio kabel-sti.Kan miste den støj, få lyd kvalitet.Opmærksomhed!Læs venligst nedenstående før budgivning.Du køber kun, hvis du accepterer.Ground loop isolatorer betragtes som en band-aid, som de undertrykker et problem, der blev oprettet under installationen.Den eneste sande måde at løse det problem, der er at finde årsagen til støj og fjerne det.Nogle gange kører power wire ned den ene side af bilen og RCA kabler ned på den anden vil løse problemet.En anden almindelig årsag er fra ved hjælp af power wire, der er for lille til lyd system.

Antal:1 stk

Bemærk:på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Tags: RCA, hovedtelefon-mesh, guitar noise suppressor, ac emi filter, lyd noise suppressor, 1 pc os til eu stik, audio-ground loop isolator, ground loop isolator ic, ground loop, bluetooth car kontrol.


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: OOTDTY
  • Type: Signal line

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer