Bærbare Sammenklappelig Pet Hegnet Er Velegnet Til Alle Former For Små Kæledyr Telt Gård Kæledyr Hegn Kylling Cage And, Kanin Bur Bur

 • kr311.72
 • kr308.60 • Del:

Yderligere oplysninger

Pet hegn kylling coop bur kanin bur, kat, hund, ænder hegn velegnet til udendørs folde teltet

Bullet Punkter:

1、Pet Kravlegård: Velegnet til udendørs aktiviteter såsom kylling, and, kanin og små hunde og katte.

2、Installation-gratis: Ingen kompliceret samling er nødvendig, hegnet er automatisk udvides, og det kan være fast udendørs med 8 jorden negle.

3、4 Åbning Design: Vi opgraderede produkt-og tilføjet 4 lynlås døre for at lette ind-og udrejse af høns og andre husdyr, så vi kan supplere mad og vand bekvemt.

4、Store Rum: Den kravlegård er udfoldet størrelse er 73*25in, det er let at folde og opbevare 14*14in.Kyllinger kan træne og spille frit i kravlegård, og samtidig beskytte høns og ænder fra at køre rundt.

5、Materiale: Lavet af høj kvalitet polyester og dækket med et net, og du kan følge med kæledyr til enhver tid, at sikre ventilation af spillet hegn og fjerne lugt.

Funktioner:

Funktioner:

1. Pet Kravlegård: Velegnet til udendørs aktiviteter såsom kylling, and, kanin og små hunde og katte.

2. Installation-gratis: Ingen kompliceret samling er nødvendig, hegnet er automatisk udvides, og det kan være fast udendørs med 8 jorden negle.

3. 4 Åbning Design: Vi opgraderede produkt-og tilføjet 4 lynlås døre for at lette ind-og udrejse af høns og andre husdyr, så vi kan supplere mad og vand bekvemt.

4. Stort Rum: Den kravlegård er udfoldet størrelse er 73*25in, det er let at folde og opbevare 14*14in.Kyllinger kan træne og spille frit i kravlegård, og samtidig beskytte høns og ænder fra at køre rundt.

5. Materiale: Lavet af høj kvalitet polyester og dækket med et net, og du kan følge med kæledyr til enhver tid, at sikre ventilation af spillet hegn og fjerne lugt.

Specifikation:

Farve: sort, blå

Materiale: polyester

Vægt: ca 900g

Pakning størrelse: 35*35*5cm/13.78*13.78*1.97 tommer

Tilbehør: 8*jorden søm

Velegnet til: udendørs kyllinger, ænder, kanin, kat og hund aktiviteter

Packing Liste:

Pet Kravlegård*1

Jorden Søm *8

Opbevaringspose*1

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Tags: fjer ugle, kanin hutch, Fjer, netting chickens, forenede kanin bur, buret marsvin, balkon sikkerhed, hewolf 2 telt, kanin telt, generelt kanin bur.


 • Type 2: Kanin bur
 • pakning størrelse: 35 x 35 x 5 cm/13.78 x x 13.78 1.97 tommer
 • Velegnet til: offentlig kyllinger, ænder, kanin, kat og hund aktiviteter
 • Type 1: hønsegården
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Drop shipping: Støtte
 • Navn: folding telt
 • Type: Pet hegn
 • Materiale: Polyester

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer