Klemme 2" Kobber Dobbelt spole er Kondensator, Dephlegmator, Dimroth, Refluks, Distiller Kondensator. 300mm, OD6mm rør .

 • kr531.49 • Del:

Yderligere oplysninger

2" Kobber Kondensator, Dephlegmator, Dimroth, Refluks, Distiller Kondensator. 300mm, OD6mm rør .Kobber 99.99% kondensator

er ideelle for traditionelle vodka, cognac eller rom produktion, de har en større overflade for at interagere med damp.Højde 300 mm kobberrør ID4mm OD6mm 1/4" indvendig gevind tilslutning Dobbelt Spole diameter på 46mm Forbindelse gevind 1/4" MNPT Genanvendelse kapacitet 5500W (cirka) Længde af rør 8,5 m Vægt 1kg

JA, VI KOMBINERE FRAGT!Hvis du har nogen spørgsmål om forsendelse omkostninger, er du velkommen til at kontakte os via Besked eller 100km-run.dk e-Mail, før du køber item(s).FORSENDELSE:

Vi har altid sende vare(r) inden for 5-7 hverdage(lørdag & Ferie ikke inkluderet) efter modtagelse af betaling.Item(s) vil blive afsendt ved at registrere air mail med tracking nummer.

Det tager omkring 15-20 dage til at skibet USA, Canada, storbritannien, Australien og Japan 20-30 arbejdsdage til andre lande.6-8 uger til skibet, Brasilien, Spanien, Italien, eller andre lande, at andre lande ikke er angivet.

Leveringstid måske påvirket af Told forsinkelse, ferie,events eller andre usikkerheder.Vi kan ikke garantere ankomsttidspunkt.

Sørg for, at du er enig med den leveringstid, før du køber.

Hvis du ønsker at vælge en anden hurtigere til Udtryk, bedes du kontakte mig før du køber.FEEDBACK:

Vi er forpligtet til din Postive Tilbagemeldinger efter modtagelse af din betaling.Hvis en eller anden GRUND du ikke føler, at vi har fortjent

Positiv Feedback, er du velkommen til at kontakte os på 100km-run.dk e-Mail, vil Vi kommunikere så hurtigt som muligt til at løse ETHVERT problem.

Vi vil lade positiv feedback for alle køb, og værdsætter du at dele dine gode erfaringer med andre 100km-run.dkers!GARANTI:

Vi garanterer, at alle vare beskrivelser er præcise.I tilfælde af at en vare er defekt, eller du har modtaget den forkerte vare,

kontakt os via 100km-run.dk e-Mail.Vi vil være glade for at løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.RETURNERER:

Returnering eller ombytning er accepteret på de fleste UBRUGTE varer inden for 14 dage efter modtagelsen, men kunde hav eto betale ekstra shipping cost.

Du bedes kontakte os før du returnerer varen(s).Bemærk Venligst:

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Disse afgifter er normalt indsamlet af at levere fragt (forsendelse) virksomheden, eller når du vælger den konto op

– ikke at forveksle dem til ekstra forsendelsesomkostninger.

FAQ 1 Q: Hvordan betaler jeg for min shopping?A: Vi accepterer Escrow , Btc.Kreditkort er let at foretage betalingen på Escrow. 2 Q: Er vare(r) du sender med tracking nummer?A: Ja, alle de elementer, ia sender med tracking nummer på hver ordre, og du kan se forsendelsesstatus på hjemmesiden. 3 Q: Når jeg vil prøve at købe, hvor meget af engrosprisen?A: Når kunden ønsker at bulk køb, er du velkommen til at kontakte os via Besked eller 100km-run.dk e-Mail, vil vi give dig en god pris. 4 Q: jeg har brug for nogle lignende produkter, men jeg kan ikke finde ud af, i din butik,kan du give det?A: Ja, du kan sende billedet til os.Vi vil gøre vores bedste for at finde ud af og svare pris til dig.Også, vi accepterer skræddersyet produkt.

Tags: tommer destillationskolonne, glas tilbagesvaler, køb kobber distiller, Distillex, kolonne destillation 2, kort destillation sæt, cooper rør, refluks, alcohol distil, destiller dele.


 • Tråd: 1/4" indvendig
 • Magt: 5500w
 • Form: Lig
 • Technics: Støbning
 • Spole OD: 46mm
 • Materiale: Red kobber 99.99%
 • Model-Nummer: DX0207
 • Rør længde: 8,5 m
 • Clamp Størrelse: 2" OD64mm
 • Rør OD: 6mm
 • Forbindelse: Flange
 • Coil-ID: 36mm
 • Type: Eu

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer