Skohylde 30 og 50 par, for sneakers, sko, sport, mænds og kvinders fodtøj stive hylde

  • kr74.77  • Del:

Yderligere oplysninger

Skohylde med kapacitet til 30 og 50 par sko

-Alle ordrer familie fodtøj nemt og bekvemt, at du ikke løber tør for plads til din favorit sko og tøfler

Kapacitet for op til 60 eller 100 sko og tøfler takket være deres baldas for 30 eller 50 par

-Hurtig og nem montering

-Færdig i plast og metal, en holdbar skoskab

-Let og nem at bære, unik og uundværlig til dit hjem

FORANSTALTNINGER

30 PAR

-Højde: 135cm

Bredde: 50cm

-Dybde: 25 cm

50 PAR

-Højde: 142cm

Bredde: 90cm

-Dybde: 20cm

Alle vores forsendelser er lavet af London (Spanien), samme dag (arbejde), hvor købet er foretaget, så længe det sker før 13:00.Derfor, før de køber, det er vigtigt, at du tjekker, at shipping adresse, der er den rigtige, da der efter behandling af din pakke, vil det være umuligt at foretage nogen ændringer.

Leveringstiden er tale om en tilnærmelse, men de er normalt opfyldt, med hurtig levering via ASM.Disse tider ikke tager højde for forskellige faktorer, der kunne betinge den anslåede leveringstid på først.

-Hvis du har et problem med fragt eller post, vi ville sætte pris på det, hvis du kunne kontakte os direkte som vi vil altid give dig en løsning.Vores mål er at tilfredsstille alle vores kunder, og en negativ værdiansættelse vil ikke løse din tilbageslag.

Vores forpligtelse er at tilfredsstille alle vores kunder, og Vores garanti for, at det tusindvis af gange, vi allerede har opnået det.Velkommen til at kontakte os til enhver type af forekomsten.

Hvis du har brug for til at kontakte os gøre det via det Interne beskedsystem .Hvis du foretrækker det, kan du også ringe til os på: 91 231 82 27 , I gang af L-V, 9:00-14:00.Vi vil forsøge at give dig den bedste løsning, så du kan blive en del af vores lange liste af tilfredse kunder.

Tags: n sko, sneaker kvinde, mænd sneaker, brand sneaker, sneaker hvid, brand sko, for women sneaker, casual sneaker, dame sneaker, sneaker idræt.


  • Oprindelse: ES(Oprindelse)
  • Materiale: PVC

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer