HaoHome Skræl og Stick Mursten Tapet Sten Prepasted Soveværelse Faux Dekorative Mursten Selvklæbende tapet

 • kr46.03
 • kr24.39 • Del:

Yderligere oplysninger

Velkommen komme til at HaoHome Butik.Vi er en glimrende baggrund ekspert.Vi accepterer drop shipping, og hele salget.Hvis du har nogen spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os.

Beskrivelse

Materiale:Kvalitet, vandtæt PVC-tapet Variabel størrelse: (L)1m*(W)45cm=0.45 kvadratmeter roll (L)3m*(W)45cm=1.35 kvadratmeter roll (L)6m*(W)45cm=2.7 kvadratmeter roll Imperial størrelse: (L)3.28 m*(W)1.47 ft=4.82 kvadratmeter roll (L)9.84 m*(W)1.47 ft=14.46 kvadratmeter roll (L)19.67 m*(W)1.47 ft=28.91 kvadratmeter roll Feature:selvklæbende (Nederst har lim, bare skræl og stok), Vandtæt, Aftagelig Funktion:Møbler, renovering, vægdekoration, vandtæt, støvtæt Farve:Som billedet viser

Sådan Installeres

1.Skræl Til at begynde med, skrælle et par inches af bagsidemateriale. 2.Pind Gælder Peel-Stick Tapet til væggen, der begynder i hjørnet.(Ikke skrælle al den opbakning hele på én gang, skrælle et par inches i en tid, langsomt ved at holde den til væggen, og derefter fortsætte med at skrælle lidt mere) 3.Glat Langsomt fjerne resten af den opbakning, udglatte eventuelle luftbobler, som du bevæger dig ned.

Meddelelse

1.Lad 1-3 cm tolerance på grund af manuel måling. 2.Forskellige skærme viser samme billede, der kan være lidt forskelle. 3.Hvis du køber antallet af tapet mere end 1M,vi vil ikke skære baggrund i en per tapet med en længde 1M.Du kan skære det i henhold til dine behov. 4.Det anbefales at købe nok mængder på én gang at sikre, at de kommer fra samme parti, så som at undgå farveforskel i de næste tilbagekøb. 5.Det tapet, som du vil modtage, kan have nogle rynker i begge ender, fordi den pakke, der vil være på vej i lang tid, men det vil ikke påvirke udseendet efter stikning til væggen.

Produktet

Om Betaling

Escrow,Kreditkort,real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af 100km-run.dk, og vil ikke blive frigivet, før du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Om Forsendelse

Vi leverer til hele verden af EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT,E-Pakke, Kina Post, Singapore Indlæg, Hong Kong Post og så videre.Vi er i stand til at kontrollere leveringen tid, fordi det er blevet behandlet af Tredjeparts-service, men hvis pakken ikke ankommer inden for den forventede tid, bedes du kontakte os, vil vi hjælpe dig med at spore det og give dig en tilfreds svar.

Om Feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkt og service,kan Du efterlade Os en positiv feedhack & en 5 stjernet anmeldelse!Hvis du er utilfreds med vores service eller eventuelle problemer,bedes du kontakte os oefore forlader feedback, og vi vil resole problemet straks, tak!

Om Vores Service

1.On-Time Levering til dig Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret leveringstid 2.Længere Beskyttelse 15 dage mere beskyttelse efter for færdiggørelse 3.Returnerer Ekstra Returnere enhver vare, er det kun dem, der er i perfekt stand 4.Guaranteel Kvalitet Garanteret Kvalitet eller Fuld tilbagebetaling

Om Os

Støtte Drop shipping-og Engroshandel,Hvis du har brug for en masse, vi vil give dig den laveste pris, velkommen til at kontakte os!

Tags: selvklæbende skræl holde tapet, ophold mærkat, wallpap, mandala psykedelisk gobelin, spil tapet, mønstret selvklæbende papir ruller, Blok, sten, fliser, tapeter home decor land, peoni tapet roll.


 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Type: Papir Baggrunde
 • Materiale: PVC
 • mønster: Mursten
 • Brug: Husstand
 • Bruger: Ældste' Værelse
 • Overflade Behandling: Papir Baggrunde
 • Funktion: Varmeisolering
 • Stil: Classic
 • Tillægsgebyr Enhed: Usd/Rulle

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer