Antikke Kinesiske HongShan jade Udskæring dragon Bi 359g

  • kr231.08
  • kr173.31  • Del:

Yderligere oplysninger

Kære ven,

Velkommen til min butik!Vi er villige til at gøre forretninger med dig ,i mit hjerte,vores venskab er den første virksomhed er den anden for evigt.

1.når du modtager dine varer,bedes du forlade mig, 4-stjernet og 5 stjernet god feedback, så hurtigt som muligt, hvis du er tilfreds.Og så gør vi det samme for dig.

2.Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår, kan du ikke være tilfreds omkring flere elementer.Bedes du e-mail til os Først, før du forlader 1 stjerne og 2-3 stjernede dårlig feedback .og vi vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

Vi skat om vores værdsatte kunder, og vil altid prøve at hjælpe dig.Så hvis du har problemer,bedes du e-mail til os med det samme.

Sending

1. Vi vil skibet inden 3 hverdage efter, at betaling er indgået.

2. Kina Post Air mail.Normalt vil det være at tage 10-25 arbejdsdage at ankomme.

EMS Normalt vil det være at tage 8-18 arbejdsdage at ankomme .

Alle så også afhænger af lokal levering hastighed.

3. De elementer, der vil blive markeret som "gave" eller "prøve" og med en lavere værdi for let fortoldning.

4. Vi vil skibet til standard-adressen på en Spærret konto, hvis du ikke informere os,og et telefonnummer, der er vigtigt, når du forlader din adresse.

5. Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker ,forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.

Efter Service

Hvis du finder nogen problemer med kvaliteten, når du modtager den vare(r) fra os.

Hvis du har nogen problemer, når du modtager dine varer, Bedes du kontakte os uden at tøve i 3 dage.Selvfølgelig, hvis du ikke er tilfreds med dit køb, skal Du returnere varen inden for 8 dage .Vi vil glad for, at udveksling, erstatte eller refundere din fulde betaling.Hvis du kan lide vores vare(r) eller har spørgsmål i forbindelse med dem, så kontakt mig, før dit bud.Vi vil gøre vores bedste for at gøre for at hjælpe dig.Og du vil få svar inden for 24 timer.

Tags: held og lykke halskæde, kina meteorit, gave tin, søde tin, burger vrstica, hongshan, coinbook, bell feng shui, collier, metal militære.


  • a: Jade
  • Regional Funktion: Kina
  • Tema: Mascot
  • Materiale: Gemstone
  • Mærke: dingchengchanglong

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer