Enkelt Hul Punch 6mm Hul Papir Puncher 6x5cm Mini Hul Puncher Papir Cirkel Puncher Skole kontorartikler

  • kr30.51
  • kr28.06  • Del:

Yderligere oplysninger

Enkelt Hul Punch 6mm Hul Papir Puncher 6x5cm Mini Hul Puncher Papir Cirkel Puncher Skole kontorartikler

SHPPING VILKÅR

1.Elementer er nomarlly leveret efter 1-5 hverdage efter bekræftelse af betaling.

2.Varer sendes med 100km-run.dk Standard Shipping , 100km-run.dk Premium Forsendelse; de fleste af de lande, ankommer inden for 15 til 35 arbejdsdage.Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer,kan det tage op til 60 dage.

3.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,de købere, der er ansvarlig for told.

4.Hvis du ønsker at få varen hurtigere,bedes du kontakte os for at betale ekstra fragt, vi kan tilbyde dig følgende hurtigere forsendelse måder:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Via disse måder, du kan få posten inden for 5-7 hverdage.

RETURNERING OG REFUNDERING

1.Ikke er tilfreds med dit køb, eller størrelsen ikke passer, skal du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelsen af din ordre.Vi kan gratis bytte en til dig, men køber er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost.

2.Modtaget forkert vare, bedes du tage et billede af det element, hvor stedet har fejl, og sende til os, vi vil kontrollere, om det er kvaliteten, og så vil vi sende dig et andet stykke gratis, hvis det er kvalitet problem.

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål, vi vil forsøge at løse det inden for 24 timer.

FEEDBACK

1.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.tak så meget!!!

2.Hvis du har nogen problemer med vores vare eller service , er du velkommen til at kontakte os, før du efterlader nogen negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Tak skal du have.

Tags: Papir Puncher, paper punch, 30 hulning, hjørne cutter, hul puncher, 6 huller, 6 hul puncher, Hul Punch, cirkel papir puncher, skolen suppli.


  • Størrelse: 60x50mm
  • Model-Nummer: youkong
  • Hul Diameter: 6mm
  • Type: Standard Punch

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer