Vintage Små Runde håndlavet Acetat brillestel Fuld Rim Briller HP234

 • kr244.47
 • kr158.89 • Del:

Yderligere oplysninger

Vintage Små Runde Design.

Håndlavet Acetat Materiale.Top Kvalitet,Kan Der Ikke Være Brudt Nemt.

De kommer med klare og ikke-receptpligtige lygteglas af plast,kan bære for mode direkte.det kan være erstattet med Rx linser.Vi er Optisk butik.du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for Rx-objektiv, der er installeret i denne brille stel.

Materiale: Acetat

Farve:Sort,Skildpadde,Crystal

Tilstand:Brand new

Før du køber denne vare,bedes du gøre sikker på, om dette billede passer til dig,oplysninger om måling check venligst slag diagram.

BLACK

SKILDPADDEN

CRYSTAL

Om os

Vi har været sælger på ALI-HURTIG siden 2010 og er beliggende i Kina.Vi specialiserer os på mode produkter.Vores mål er at give en konkurrencedygtig pris, høj kvalitet, hurtig levering, og god kundeservice til vores kunder.

Hvis du ønsker flere valgmuligheder,kan Du besøge vores butik.Forsendelse

* Varer vil blive afsendt inden for 2 hverdage efter modtagelse af betaling.

* For de kunder fra USA,storbritannien,Australien og Canada,Elementer vil blive sendt via e-pakke fra Kina med tracking,normalt tager det 7-15 dage ankomst,men leveringstiden vil afhænge af omgivelser og andre eksakte faktorer, som vi kan 't kontrol.

*For de kunder, fra de fleste lande,det tager normalt 15-40 dage ankomst,men leveringstiden vil afhænge af omgivelser og andre eksakte faktorer, som vi kan 't kontrol.

* Vi sender varer efter din adresse, så sørg for, at du modtager adresse, før du køber.

* Hvis køberen har ikke modtaget de varer efter den tid, som vi har lovet, bedes du kontakte med os, inden de forlader feedback eller øge en eventuel tvist.

Hvis købere har brug for HURTIG FORSENDELSE, behager kontakt med os, og dette behov for en ekstra betaling for porto.Salgs-Vi ønsker, at din online shopping oplevelse at være risikofri.Vi tror du vil elske vores merchandise og forstå, at det er til tider svært at købe en vare uden faktisk at være i stand til at føle det, af denne grund og som en del af vores 100% tilfredshed garanteret eller dine fuld tilfredshed eller pengene tilbage .Hvis du ikke er tilfreds med dit køb eller anden grund, skal du blot sende det tilbage til os inden for 14 dage efter modtagelsen og få en fuld refundering af købsprisen (oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes ikke) eller bytte.Alt vi beder om er at du e-mail os for et returnerings fuldmagt nummer.Sørg for, at varen er i samme stand, som du modtog den.Kontakt os, Hvis du har spørgsmål,bedes du kontakte os via besked.

Tags: colone tyskland briller, BETSION, briller korea, håndlavet acetat halskæde, indrammet briller korea, glasess mænd, sølv øjeglas rammer, brille stel, brille stel lille, lei brillestel.


 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Brillerne Tilbehør: BILLEDER
 • Ramme Materiale: Acetat
 • Element Type: Brillerne Tilbehør
 • Køn: Unisex
 • Mønster Type: Dyr
 • Mærke: BETSION
 • Model-Nummer: HP234

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer