1 sæt Body Massage Patch Massage Klistermærker Hals Patch halshvirvel Fysioterapi Instrument Mini Bærbare Massage Mærkat

  • kr52.33
  • kr31.42  • Del:

Yderligere oplysninger

Vedtagelse af EMS ( Elektriske Muskel Stimulation ) teknologi, 600 gange puls-massage per minut.Egnet til mave, ben, skulder -, arm -, ryg, nakke, hofte og så videre. 5 øvelse tilstande og 12 minutter arbejdstid.Du kan justere både i henhold til dine uddannelsesbehov.Du kan massere dine muskler, når du ser TV, laver husarbejde eller i professionel fitnesscentre.Det er meget kompatibel og kan bruges når som helst hvor som helst.Fitness-apparater er lavet af høj kvalitet og miljøvenlige ABS og massage puder er lavet af PU, som er anti-slid og kan anvendes til lang levetid.Gelen er importeret Japansk gel, der kan genbruges, bæredygtig, harmløs og ikke-giftige.Nem at betjene.Du kan få strammere og stærkere muskler og perfekte tal efter hinanden følgende brug af dette produkt til 6-8 uger.Mavemuskel Træning Puder /Patch /Impuls Stimulation Gym/ Slankende og Udformningen af EMS Massageapparat Udstyr Specifikationer: Lille størrelse,let,nem at bære og opbevaring. 5 tilstande justerbar,der opfylder forskellige behov.Udseende, materiale: ABS/PC Massage intensitet: 5 filer, der Gælder dele Hals, talje, hofter, ben, ryg, fødder Beskrivelse: 100% ny kvalitet!Han kan give den som en gave til din Instruktioner: Brug for at installere batteriet-CR2032 ! 1.Twist værten med gel-patch. 2.Afdække gennemsigtig film på gel-patch. 3.Fastgør instrumentet til det område, hvor du har brug for til massage. 4. Boot og styrke-knappen Tryk på knappen + for at slå den til, skal du trykke på + massageapparat igen for at begynde at arbejde, med at vælge den bedste, der passer til dig. 5. I justerings-mode skal du Trykke på M-tasten for at skifte mellem forskellige massage handlinger, skifte post-tilstand styrke til nul, og re-justere intensiteten 6. Lukning og en svækkelse af knappen Tryk på knappen "" for at svække, og tryk den ned for at slukke eller tryk på og hold den nede i 3 sekunder for at slukke Bemærkninger: 1. På grund af forskellene mellem de forskellige skærme, og det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Pakken Indeholdt: 1x Massage host (uden batteri) 1x Massage patch 1x Gel Pads Klistermærker Af den måde, hvis du kan lide vores butik, kan Du tilføje vores butik på din Favorit Gemmer, kan Du få vores Nye ankomst og Rabat information i tide.

Tags: massage mat store, luft massage mat, lapko massage mat, mat gummi massage, electic massage mat, massage pels massage, mat massage barn, runde massage mat, man massage mat, body Massage.


  • Standard Spænding: 110V
  • Massage: Nakke Skulder Talje Balle
  • Mærke: Povihome
  • Anvendelse: Krop, Bodybiulding
  • Type: Body Massager
  • Element Navn: hals og skulder massageapparat

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer