Tilbehør til bilen Trækkende Reb Høj Styrke Nylon trailer Slæbe Reb Racing Car Universal Slæb Øje Rem Slæb Strop Kofanger Trailer

  • kr122.27
  • kr97.81  • Del:

Yderligere oplysninger

100% helt nye og høj kvalitet

Dette element er et must have værktøj til drivere, når de sidder fast i mudder, sand eller sne, og andre dårlige situation.

Perfekt design for at hjælpe til at trække din elskede bil væk fra det sted, hvor det bryder ned.

Dette er en nice trosse med særlige behandling procedure.

Det kan absorbere trækkende ryk og reducere vibrationer af to biler til den laveste under bugsering.

Den fluorscent farve gør det sikrere, mens der bruges om natten.

De smedede krog med sikkerhed låsen kan forhindre det fra at falde ud af bilen og gøre det lettere at tage fra eller lægge på.

Det kan hjælpe at tage trække off sætte på,bil væk fra det sted, hvor det bryder ned.

Længde: 4M

Bredde: 4.5 cm/1,8 tommer

Træk kapacitet: 5 Tons

Farve: blå

Antal: 1 stk

Pakkens Indhold:

1 * 5 Ton Bil Slæbetov

1 * Svampe(gave)

[bemærk] [note]

1, kan ikke være mere end bestemmelserne i brugen af belastning;

2, kan ikke blive trukket på den ru overflade;

3, ikke kan anvendes i den strukturelle skader, reparation bugsering;

4, trailer bør være langsom til at trække i træk, kan ikke være hurtige træk;

5, bør altid tjekke for at sikre normal brug af det trækkende.

[give op, bruge]

1, ved syre eller alkali korrosion;

2, tage del i den trailer er ved at smelte, carbonization og svejse punkt skade;

3 enhver del af påhængskøretøj med en knude;

4, deformation, huller, korrosion og skader med udstyr;

5, efter lang tids brug er i tvivl.

Trailer tips

Uanset hvilket niveau af bilen, kørsel på vej-vil uundgåeligt støde på problemer.Hvis bilen er dårlig på vejen og kan ikke fortsætte med at gå fremad, så længe det er ikke en styre-eller bremsesystemet ud af de store problemer, du kan finde en bil til at trække den tilbage, og derefter reparere.

Den ene ende af trailer reb er bundet til den forreste ende af den forreste aksel stål plade, og den anden ende er bundet til den foran bagakslen så tæt som muligt på midten af køretøjet.De to biler, bør være mere end et par meter fra hinanden.Det er bedst at have et lommetørklæde i midten af trailer reb som identifikationsmærke.

I den trailer, den erfarne chauffør skal køre den bageste bil, fordi den bageste bil er svært at kontrollere.Der er en lille uagtsomhed eller fejlbetjening.Det er muligt at trykke den trailer reb, eller bare bøje sig, og har en kollision ulykke.

Når traileren starter, fordi vægten af en bil er belastet, at den forreste bil skal være mere brændstof til at forbedre motorens omdrejningstal, derefter langsomt at slappe af koblingspedalen, lad rebet stramme og start igen.Hastigheden skal kontrolleres, mens du kører.Selv om vejen er god, ikke køre ved høj hastighed.

Når bilen skifter gear, trailer reb vil derefter slappe af.På dette punkt, at den bil, der er blevet slæbt du må ikke træde på bremsen.Ellers, når den forreste bil er tankning, det trækkende rebet pludselig stram og blive påvirket.Det er kun, når reb falder til jorden, at det kan forsigtigt skridt på bremserne.

Hvis hældningen er meget lang ned ad skråningen, rebet kan løses, og at det er sikkert at glide ned af de to biler.Hvis rampen ikke er lang, reb, som hang ned, den forreste bil er ikke let at træde på bremsen, og så bilen kan træde på bremsen og gøre rebet strammes hele tiden.

Når man stopper ved krydset, hvor den forreste bil første skridt på flere bremser, giver et signal til den bageste bil, så den bageste bil rammer bremserne, og de to biler stop.Når der tændes, skal du være opmærksom på at den store cirkel og forsøge at stramme rebet, så som ikke at være i fare.

Bemærkninger:

1. Bemærk, at 1-2CM adskiller sig på grund af manuel måling.

2. Real farven kan være lidt forskellige fra billederne på grund af edb-skærmens opløsning,lysstyrke,kontrast osv.Håber på forståelse.Har en dejlig shopping dag

After Sales Service

1.Betaling

At betale for din ordre på 100km-run.dk, skal du følge nedenstående trin:

1.Vælg den rækkefølge, og klik på "Betal Nu" knappen

2.Vælg din foretrukne betalingsmetode på kassen side

Når du placerer en ordre, skal du vælge den relevante leveringsmetode og betalingsmetode til ordren, herunder betaling til levering.I de fleste tilfælde, vil Varen blive afsendt inden for 5 hverdag efter betaling ryddet.

Forsendelse

Anslået fragt tid: (det er Vigtigt, læs venligst omhyggeligt, før du din budgivning)

1. Til Usa: ePacket levering fra Kina (fra 7 til 12 hverdage).At Russion: ePacket levering fra Kina (10 til 30 hverdage)

2. Til hele verden: Kina Post, der er Registreret luftpost, 100km-run.dk Standard Shipping, ePacket, Singapore Indlæg, UPS, DHL;

Kina Post, der er Registreret luftpost, og 100km-run.dk Standard Shipping normalt varen vil ankomme inden for 30-60 dage efter levering.Brasilien har brug for mere tid 50-120 arbejdsdage efter levering (Shipping tid er anslået, men kan ikke garanteres), ePacket normalt vil varen arrivel inden for 35 arbejdsdage efter levering, Singapore Post normalt vil varen arrivel inden 15-59 arbejdsdage efter levering, og UPS, DHL normalt vil varen arrivel indenfor 7-15 arbejdsdage efter levering, I ferie sæsoner, kan der være yderligere forsinkelser.

Tags: høj kevlar reb, autocom trailer kabel, offroad mænd, reb slæb, motorcykel slæb, krog trækkende reb, barre remorquage, polyester trækkende rem, bil tilpasning tilbehør, rc winch accessories.


  • Model: 4m5t
  • Materiale Type: Stål-Wire
  • Item Længde: 4m
  • Element Type: Towing Ropes
  • Element Vægt: 1.2kg
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model Navn: INGEN

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer