BEEGER Lænket Låsning af Armbånd og Halskæde,Hånd, Håndled, Erotisk Positionering Bandage manchetter Armbånd Med Lås, Kæde

 • kr91.64
 • kr86.14 • Del:

Yderligere oplysninger

En lille, men konstant påmindelse om, underkastelse, dominans, og hengivenhed.

Elegant og attraktiv, med blot en smag af romantik, dette titanium stål smykker sæt indeholder noget, for den slave, og noget for Master eller Elskerinde.Robust kæde-link-armbånd kan bæres rundt om håndledet eller anklen, og har en låsning lås for at symbolisere engagement, at du har at gøre med hinanden.Den 15.7 tommer halskæde, der er nøglen til låsen, fint pyntet med en lille, funklende juvel.Denne nyttige charme repræsenterer belønning og ansvar og ejerskab.Både smagfuldt tilbehør, som er diskret, så du kan vise dem frem for verden at se, selv hvis din D/s forhold er bag lukkede døre.

Lænket Låsning Armbånd og Halskæde specifikationer:

Måling: Halskæde kæden er 15,7 inches i længden.Armbånd er 7.5 cm i længden.

Materiale: Titanium stål

Note: Indeholder armbånd og halskæde

1.WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra 100km-run.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1.Din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling,Så du bedes venligst forlade Feedback 5 Stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter,mange Tak. 2.Lad ikke Negative Feedback, uden at spørge os om hjælp,er du velkommen til at Kontakte os først, hvis du har enhver problem.Feedback er vores liv,før du forlader en neutral eller negativ feedback,bedes du kontakte os for at få en bedre løsning,vil Vi svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt,på forhånd Tak for din tålmodighed.

Tags: tin bandage, manchet armbånd, graveret lås halskæde, armbånd-tasten kærlighed, armbånd kvinde, handcuff nøgle, peni plug, armbånd til mænd, lock cuff metal, cami afgrøde top.


 • Funktion 1: halskæde kæde
 • Funktion 2: Lænket Låsning Armbånd
 • Størrelse: Mænd Armbånd længde 19cm Female Halskæde længde 40cm
 • Seksuelt Suggestive: No
 • Element Type: Lænket Låsning Armbånd og Halskæde
 • Model-Nummer: HS20181001
 • Pakning: Diskret emballage-ingen sex ord
 • farve: Splint som billede
 • Mærke: BEEGER
 • Sjofelt Billede: No
 • Materiale: Titanium Stål

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer